Followers

Auto Backlink

.:: Laydee_N Baby Boo ::.

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Wednesday, March 17, 2010

Some Help Please...


Ok.. Seperti yang anda.. anda.. dan anda sekalian maklum,
Semalam ramai yang baru received buffered...
Including ME!!!!
hehehe..
But...........
Banyak ni la...
|
|
|
|
|
|
V
??????????????
~ Question Mark ~

CTR BONUS tu aper??
mana datangnyer?
How it work?
Current Earning??
CTR?
Campaigns lak??
err.... Pendek kata... 
Memang ZERO!!!
Tak tau hapa habuk pun ni...
Tau nak klik jer..
uhuk2..
1st yang cadangkan benda ni... si junior saya time poli dulu. Princy Mincy Emma---> dia just bagitau rajin2 klik and g ngendap jejalan blog orang.. So saya dengan muka tebal make-up, pegi la blog you all ni.. ada yang followers beribu.. uishhh. Gerun lak tengok... tapi buat slamber jer laa join. Tak bayar pun... 
Time mula join ni.. followers saya baru 4 orang jer *ishhh... nampak sangat newbie.. hmm.. Ape masalah newbie?? yang lain followers beribu tu pun start dari 0 gak.. hehehe.. *memujuk diri sdiri agar tidak berputus asa dan terus menebalkan muka. :p
Start join ni bila ek?? jap g check... Awal bulan Feb 2010. Wahh.. Now dah tengah Mac. Followers dah 60 orang!!! waaa.. Happy ssgt... Tak kisah sgt pun pasal income nuff ni... Just 4 side income. Untuk beli tiket ke LONDON keropok, gula2 sikit for ME n BABY MIN----> yang kuat makan. Tapi badan masih sekeping. Ada apa2 suggestion tak untuk mnambah berat badan?? 
Laa.. kta mlencong topik sikit k? Saya ni dah macam2 supplement, susu, vitamin termasuk la zentel pun saya dah telan.. takde perubahan.. Tapi time sekolah dulu, ok jer.. berisi.. lepas SPM. Vvvuuuurppp.. Kecut jadi macam ni!!!



Before Pregnant


4 months pregnant

Latest me..

For some people.. Memang la suke kurus memanjang. For me, I'm so ugly with this tulang bahu yang timbul!! 2nd pic---> 4 months pregnant Baby Min. Sebelah boleh bancuh air milo, sebelah lagi bancuh kopi. Means..... Terlalu la cengkung! Makan.. kalah orang yang tak makan berabad lama nye. Even satu meja besar makanan, saya sorang boleh habiskan. Tengah malam memang tak sah tak makan.. Then the habit, telah saya turunkan kepada Baby Min dengan JAYA nye! Baby Min lagi dahsyat... Watch the video--> HERE!
Ntah apa jenis cacing arr dalam perut ni. Kebal.. 

Ok.. Dah, tutup cerita.. So harap2 la ada antara anda2 sekalian boleh tolong ek? 

Laydee_N : Not for UP TRAFFIC purpose. heeee.. Kira sipik2 tu ada la.. heeee.. But I really want to know more bout this nuff2... Thx a lot.. Muuuaaahhh... Muuahhh.. *wink..

6 Secreto D Amore:

DaHLia said...

tahniah :) :)
baguslah dpt awal2, nnti snng nk dpt lg

~ ( LayDee_N ) ~ said...

nnt senang dpt lg?? maksudnya?? sorry la.. mmg bodoh tahap aper la aku ni kan??
Means kalau dah dpt 1 ni.. kira bleh branak pinak lg ker?

pak long said...

salam buat lydeeN..
pak long pun kabur tentang NUFF ni...main lanyak jer....tapi suka jenjalan tengok blog org lain....

~ ( LayDee_N ) ~ said...

tu arr.. lanyak jer kan?? baik pak long tak lanyak blog sy nih.. hancuss..

POSH76 said...

beb kalu u tak nak kurusss sgt rajin2 minum susu yer...tp bukan low fat susu skim...kalu I dpt kurus cam u...mau kenduri 7 hari 7 mlm hehe

~ ( LayDee_N ) ~ said...

mak aii sis.. dah ok cantek lawa ape body u tuh.. nak kurus lagi? nnt jd mcm dlm iklan tu.. boleh main hide n seek kat tepi tiang jer..

.:: Laydee_N Album ::.

.:: Laydee_N GuestBook ::.