Followers

Auto Backlink

.:: Laydee_N Baby Boo ::.

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Thursday, March 11, 2010

Memori Silam Mengusik Jiwa


ehehe.. Ni hasil KOREK2 kat photo album member lama time study Politeknik Kuching dulu. Rindu plak rasa time study dulu, tapi time study dulu malas plak.. Rasa macam nak cepat2 jer blah. Dengan assignment tak abis2.. loya dengan kuiz & test. 

Last 2 semester was very2 da tension!! Dengan projek akhir sem.. Report berlambak. Kene lagi penyelia projek yang gila babeng strict! Uuuurrghhh... Part tu malas la nak ingat, almost every week hantar proposal mesti kene BOM then kuar dari ofis penyelia mata kembang nangis. ahahha.. congek!!

Ok ni pic kita orang picnic.. 
kalau tak silap masa SEM 5 (2007)
Location : Sungai Rayu Matang Kuching

~ ni posing sebelum terjun sungai .. boleh lg yg sorg tu panjat!!!! ~


Ramai laki jer klas ni...

Dalam klas ni mmg tak ramai ppuan. Majority laki cos ni klas Electrikal. And kalau time klas agama... huhuh sedih.. only me!!! sorang jer yang bertudung dalam klas.. then saya jarang bergaul dengan yang lain kecuali masa dalam klas jer. Abis klas, berdebus terus ilang. heee... 
Ni klas budak2 skema smua... Time nak ujian, jangan harap la tengok muka dia orang ni melepak x tentu arah. Except for me.. ahahha. Kepala deras, tak makan saman *makan nasi laa.. n what so ever.. kene sound lecturer buat muka kesian lak.. hehehe.. 

Miss u guys.
Rasa nak balik umah korek lg harta2 karun time study dulu... heeee.. 



5 Secreto D Amore:

POSH76 said...

zaman ni la paling bess skalikan...happening hehe

pak long said...

salam buat laydee N...
mak aiii..memang jadi nostalgia nengok pic tu....yang manis tetap jadi kenangan terindah...

~ ( LayDee_N ) ~ said...

mmg best sgt.. huhuhu.. kalau bleh nak menuakan diri kat sekolah jer..
tunggu baby min dah sekolah, sy join skali. ahahhaha..

cdyz said...

sweet memory..best sungguh..
teringatkan sy zaman sekolah dulu...

~ ( LayDee_N ) ~ said...

tu ahh... time sekolah x lak rasa mcm ni kan? time skolah dulu mcm kene paksa jer g skolah. g skolah cos ada kwn.. g skolah cos nak dpt poket money.. no school no money.. hehehe.. oppsss pecah rahsia.. sorry cikgu BM..
tp mmg tu lah hakikatnya budak2 g skolah, cikgu. maybe x smua. pjg plak karangn aku nih.

.:: Laydee_N Album ::.

.:: Laydee_N GuestBook ::.