Followers

Auto Backlink

.:: Laydee_N Baby Boo ::.

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Sunday, March 28, 2010

The Award goes to........




Laydee_N the hot mama.. :D

Tag dan Award daripada Kota Raya London!!


*hehehe.. kira 2 in 1*
Sebenarnya otak saya ni dah lagging..Ni ntah ke brapa ribu kali refresh page *sempat layan main game "the Sims 3 lagi nih!
Baru ni dapat nak load page "new post"..

Okay... before the connection getting worst
Let me get it started..

Syarat No. 01 : Thanks & Link The Person That Give You Award 

Laydee_N : Assalammualaikum Warahmatullahiwabarakatuh.. :D Syukur Alhamdulillah ... bla.. bla.. bla... uhuk.. uhuk.. Berangan bdiri atas pentas! 
Dengan kesempatan ini, saya ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada kedua orang tua saya yang selama ini... bla.. bla.. bla.. 
Sanak saudara yang lain.. bla.. bla.. bla...
Rakan sebaya... blur.. blur.. blur...
Okay.. here we go-----> Terima Kasih bebanyak kepada Inche Long Haffiz kerana sudi menge"tag"kan blog saya yang memang telah saya ketahui akan di"tag" kat blog anda. ahahha.. Kalau inche Long Haffiz tak tag nama saya... Tau la akibatnya!! ahahhaha---> Ketawa Penjahat!----> Just kidding! errr... but who knows. :p

~ Special Made from Inche Long Haffiz ~

Thanks again!!!!

Syarat No. 02 : Pass This Award to Another Person



As usual... kita kene share award dengan orang yang kita sayangi. hehehehe.. Okay, since Inche Long Haffiz telah bersusah payah dan telah mengorbankan masa studynya untuk mencipta Award ni... Jadi saya pun nak gak create a special one for my beloved bloggers..

Ehemm... ehem.. Inche Long Haffiz, adalah dimaklumkan bahawasanya ini bukan nak meniru idea awak ek.. hehehe.. errr... *kalau tak meniru?? abis apa la ni?? uhuk uhuk.. Anggap jer saya jadikan ni contoh yer?? hahha..
Hati kecil Laydee_N berkata: ahh... die tak kisah nyer.. die masuk blog ni pun takat tinggalkan pesanan kat Cbox then blah... ahahahha.. Too BZ Too Read d entry..
Let just hope he won't read this!! hehehhe...

Ehehehe... Boring takde keje.. so apa salah saya nak create something special for you all kan? Walaupun tak seberapa nak grand macam yang already made.. Anggap jer ni buah tangan yer? ehehehe..

I just want my blogger friends to feel special....



Here's the AWARD!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
V
Ambik la Kalau sudi yer??
Tak Sudi Pun.. KENE AMBIK GAK!!!!



Sekali dengan yang ni... ambik n pass dengan yang lain. 
Susah2 tuan Award buat ni.. 

Penerima2 nya :-


LUV OF MY LIFE



blog bini kedek

♥ QueenWizza ♥








Okay.. tu jer la buat masa ni.. Lain kali kita main tag-mengetag lagi... heheheh. 

Syarat No. 03 : Contact The Bloggers and Tell Them About This 

Ni sudah tentu.. Pasni g buat ANNOUNCEMENT. 

Syarat No. 04 : State 7 Things About Yourself

Errr.. apa nak tulis ni?? hmmm... 

1. Hot and Gorgeous Simple ordinary young "getting old" single mother to a beautiful cute little Monster PRINCESS!

2. Love to write what ever @#$%^*! in her diary and blog---> consider as a hobby. :p

3. Jogging---> Though she know she's too skinny for that. :p

4. Addicted to FOODS!!! Errr.. just to gain some weight actually.. hehehehe..

5. Extra Ordinary ARACHNOPHOBIA--> What ever spider, big or small... Even spider web!

6. A mathematic freakzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzs!!--> Mean, I love Math Sooooooo sooooo MUCH. But never like Account!

7. Was an Electrical student for almost 10 years... but never work as an electrician!!!

Laydee_N : Akhirnya.... siap gak entri ni setelah 3 hari terperam kat DRAFT! 

6 Secreto D Amore:

ツbieaz@bie Azreenaツ said...

yuhuuu....Bie datang collect award hahaha.

Makasih kasi award suker giler :]
nanti Bie wat kat entri ea...
Duk carik kangkawan blogger dulu~~

POSH76 said...

tq laling nanti i tepek yer

pak long said...

salam..
arwad dah diangkut ke blog kiter..tag dah selesai dijawab

~ ( LayDee_N ) ~ said...

thx u all... hehehe.. that's y i love u all.. muahhaha...

Sharinginfoz said...

macam2 jenis award kan sekarang

Gaji Naik Belanja Naik

Berjaya Ke Earth Hour

Matt said...

thanks for the award ye :)

.:: Laydee_N Album ::.

.:: Laydee_N GuestBook ::.