Followers

Auto Backlink

.:: Laydee_N Baby Boo ::.

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Monday, March 29, 2010

Model TO BE...


Laydee_N : untuk Tontonan UMUM...

7 Secreto D Amore:

qasih nadira said...

comel nye model meja~~~

ChiLaBaey's said...

Cumel... budak2 zaman IT sekarang ni tahu jer kat mana nak cucuk... hehehehe... :)

pak long said...

salam.....
kita nak joint la ngan model tu...

~ ( LayDee_N ) ~ said...

Qasih : mmg comel.. tu psl sy slalu x jd nak marah. die buat muke cute jer, dah cair. hehehhe

ChiLaBaey's : ha a la kan.. tau2 jer. tak pandai pun susah.. tlebih pandai pun satu hal... hmmm...

Pak Long : mmg trade mark pak long laa.... smua nak join. nnt sy buka modelling contest. pak long mesti join tau?!!!

POSH76 said...

pandainyer dia....tau lak dia mende tu nak cucuk...hehe

~ ( LayDee_N ) ~ said...

dah tiap kali online ade jer die kat sblh.. hahaha... tu lah salah satu faktor yg mhalang aktiviti blogwalking. Pengacau... kta taip.. tgn die gatal gak nak taip..

QueenWizza said...

hehee cutenya dia.

.:: Laydee_N Album ::.

.:: Laydee_N GuestBook ::.