Followers

Auto Backlink

.:: Laydee_N Baby Boo ::.

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Saturday, January 23, 2010

Daily Routine

Today.. as usual, arrived office around 9am *suppose to be 8.30am!!! Dah la lewat, buat muka dunno jer. hahaha... Boss panggil, buat tak tau. Pura-pura tak dengar laa...
Then... 1st thing is 1st, ON COMPUTER la dulu. Then, open folder yang sepatutnya... *cover line itu penting!

Then... baru la on line. kui.. kui.. kui.. Facebook.. itu mesti! This is my "Recent activities" for today..

Appointment :


Esok ade event kat Taman Milenium Bintulu, launching phase 3 ke phase 2...  not so sure bout that. Rasa2 nye skate park baru... c Ned a.k.a Hasdur ni suruh pergi esok. Pastu esok dia orang sibuk main skate, I dok sorang2 jer.. Ingat nak bawa Min, tapi event tu dari pagi sampai petang. Waahhh.. BBQ stick!! For your information, it's really2 hot in Bintulu. Ntah.. maybe I'll just go for lepak2 in the evening only. 


Sesi berTeka-Teki.. Teka-Tekok :


Ni plak.. sesi menjawab teka-teki. None of my answers were correct. Yang 1st tu, kalau makan pisang, buang kulit. Kalau makan kulit, buang apa? hahahaha... My answer ~ Buang bulu. kahakahakah... cos sebelum post comment tu kta org cakap pasal bulu c *** tu.
The correct one is "buang tabiat".. ceh... Mane aku tau kau tanye pasal kulit pisang. Ingatkan kulit manok (ayam dalam bahasa sarawak).. hahahaha...

Teka teki seterusnya berbunyi begini, Kalau makan pusuk (ikan bilis la duh), tinggal kepala. Kalau makan kepala, tinggal apa? Then my answer goes like this -> tinggal taik pusuk. Hampeh hancus.. sikit pun tak kena.
Jawapan yang betul adalah "tinggal tanda tanya".. Mesti la orang heran kalau kepala pusuk pun dtelan skali. Tapi ada gak yang makan kepala ikan pusuk.. Sape cakap takde. uisshhh...
Sesi Merapu-raper ntah apa2:

Ni kes dah boring gilos abestos.. habis smua nak di comment. huhuhu...

Then.. macam biasa. baca blog member and chat dengan ribuan peminat sorang 2  kawan lama... Rasa kacak rasa dirik.. kuikuikui..


1 Secreto D Amore:

weddingdressesanglew said...

Thanks for sharing this with all of us. Every girl has her most beautiful moment in the life just when you wear your own prom dresses in your wedding.You can visit our site wholesale wedding dresses.cheap wedding dresses have good quality. You can find ball gown wedding dresses,empire wedding dresses, mother of the bride dresses,column wedding dresses,flower girl dresses,mermaid wedding dresses,strapless wedding dresses,plus size wedding dresses,beach wedding dresses,bridesmaid dresses,cocktail dresses,evening dresses,quinceanera dresses,summer wedding dresses,top vip wedding dresses,wedding accessoriesyour dream. Get your wedding dresses in our wedding dress shop. There are some information on wedding dress in our wedding dresses blog such as wedding gown shops,WholesaleWeddingDresses.ca Blog. Finally,I hope you have a happy wedding.

.:: Laydee_N Album ::.

.:: Laydee_N GuestBook ::.