Followers

Auto Backlink

.:: Laydee_N Baby Boo ::.

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Tuesday, June 1, 2010

I Love YOU... MmmuuuaaHHH...



Hye all... Ni menyempat jap sebelum Mata Layu Terkulai Di Atas Katil
~~~~~~ 6 hours later ~~~~~~

hahhaha... Tadi dah tertido
Dok memerah otak pikir apa ayat seterusnya...
Tup.. Tup.. Dahh padam.
Baru satu ayat.... Tapi ni ok daaa
Mata dah segar.. hehehehe

Tapiii.... Saya dah lupa apa main point entri ni.
Huhuhuhu... :( jap refresh balik...
tajuk dah I LOVE YOU.... mesti laa korang tertanya-tanya
Sape YOU???

Nak tengok sape YOU?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
VVVV
VV
V

NUFFNANG LAAA....

WHY?????
As u know la kan.. Lately, Saya jarang dah online and update blog.
Not to mention Blog Walking laaa..
So.. i guess u know la how's my statistic look like
Soooo PATHETIC!

Saya dah lama dah tak g jenguk blog-blog orang...
So banyak yang dah ketinggalan..
Maybe there's some explaination for this..
Nuffnang have been NON-STOP giving me buffered.. 
Since Mid April if I'm not mistaken...
Tapi sayang... My traffic is sooo UnAcceptable LOW!!

Yet they don't want to stop the buffered
I'd received six buffered CONTINUOUSLY...
4 of it already turn to meter earning..
now only 2 still on the run.. heee


Ni dah almost 2 weeks.. tak bergerak langsung.
Naper ek??? Baik hati NUFFNANG ni... hehehehe
Tapi bukan NUFFNANG hanya akan bagi buffered untuk blog yang traffic JEM jer ker??
Boleh tolong explain tak?

Sad.. I'm too SUPER DUPER BUZY!!!
Betul2 tak leh nak manage masa untuk blog..
For the moment laa...
Keja kekadang saya TERLEPAS LUNCH...
Sometime LUNCH at 4 or 5pm...
Kekadang balik dari ofis almost 6PM...
Sampai rumah straight to DAPUR
Masak untuk makan malam..
then URUS si BUDAK KECIK MIN lagi....
bagi tido MIN.. dengan saya sekali laa tido..
Sometime saya tido dulu.. MIN?? U know laa...

One of my colleague dah berhenti...
Belum ada pengganti, keje dia passdown kat saya. :(
Keje saya lagi tak pandai habis.. 
So imagine laa camne saya nak buat keje2 saya tu...
Kekadang.. bawa balik... kalau dah bawa balik...
Memang confirm saya tido atas timbunan kertas keje..
Dengan account yang tunggang langgang..
Rasa nak marah gak aarrr... 
But what to do.. Buat la takat yang mampu.
tak abis.. esok ada lagi...
hahahhaahha... bukan BOSS nak bagi gaji lebih pon kalau keje lebih masa..
Sooo.... why should I care?
Sapa suruh kedekut sangat..?

Laydee_N : Melelat plak entri kali ni. Better stop here.. Blog Walking here I come!!!!

4 Secreto D Amore:

Syafrizal said...

apa lagi belanja la ye hehe

ChiLaBaey's said...

Samalah kita... tak gerak2 pun... hehehehe.... :)

pak long said...

salam...
kiter pun jenjarang hapdet blog...kekangan masa dan banyak kerja..buat laydee moga appy selalu

smiley said...

saya pun same...selalu busy je manjang...dulu dapat update setiap 2jam...sekarang nih nak dpt kan 1 sekali pun payah...huhu

regards,
Triplesmiley

.:: Laydee_N Album ::.

.:: Laydee_N GuestBook ::.