Followers

Auto Backlink

.:: Laydee_N Baby Boo ::.

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Friday, April 2, 2010

Happy Hours..



1st April 2010-----> Dengan tidak rasminya saya telah berhenti kerja... :) hehehehe. Boleh lagi tersenyum. Naper resigned?? Hmmmm... Boring dok Bintulu, so nak balik Kuching plak. hahahhaha.. Macam best jer kan? Suka-suka jer nak berhenti... takpe. Kaya dah.. heeee.. Kaya ker? "AMIN" jer la.. Ramai2 la "AMIN"kan k? huhuhuhu.. Actually, I'm going to Kuching. There's an offer from my previous employer but this time based in Kuching (the HQ). Ok, topik ni kita sambung di episod yang akan datang. heee.. Ni saya nak cerita pasal 2 hari lepas.
Lepas resigned, mesti la rasa rilex ckit. Tiba-tiba malam tu rasa macam nak gi salun, cuci rambut. Nak gunting... hmmmm tak nak la dulu. I don't trust anybody to cut my hair except for there's 1 saloon in Kuching. :) 
Lagi pun, nak simpan rambut. heheheh.. nak kalah kan rambut Mr. K. bweek.... takde la. Just nak simpan bagi panjang then nak buat PERM! Teringin sangat nak PERM. Sexy gitu... erk. no.... no.... no.... I want to look cute just like baby Min. :p Memang dasar tak nak kalah la Mama ni kan?!

uiiisshhh dah 2 perenggan merapu. Confirm panjang entri ni... 

Malam 31st March
|
|
|
|
V
Saloon TIME!!!
Me, Baby Min, Meera and my auntie..

Ni Baby Min baru nak WARMING UP....


hmmmmm.... tak kuasa dah nak layan. 

After almost an hour....
|
|
|
|
|
V

Candid tak jadi... Ngantok tahap nak merangkak gi kereta.

Tapi.......






nak kene layan budak ni bermain dulu sebelum balik!!!



Ni.... anak-beranak glem suka bergambar.



OK... BALIK UMAH TIDOR!!!! 

NO BLOGWALKING MALAM TU....

 ~ 1st April ~

Went out for SHOPPING with BINI KEDEK





dah half makan ice cream.. bru ingat nakambik gambar..
this is my meal.... MINE ONLY.
BOLEH ABIS KER?



ABIS LAAA.....

MARI KITA TENGOK BINI KEDEK LAK...



MUKA TAK MAKAN SAYUR


SEE??? SAYUR LANGSUNG TAK SENTUH... ish.. ishh..



kedai kasut...


Done 1st mission..

Laydee_N : Banyak lagi gambar sebenarnya.. tapi........

MALAS!!!
OK DONE FOR TODAY.. 

4 Secreto D Amore:

pak long said...

salam...
jeliternyer rambut akakkkkkkkk...

ツbieaz@bie Azreenaツ said...

wah....bestnya pigi saloon,

kelakar giler nengok baby min golek2 atas lantai hahaha =D

POSH76 said...

dpt rilex kat salun mmg bess...santek nyer kasut2 tu...mau rambang mata hehe

ur daughter baik yer dia tak kacau pun masa kat salun...good girl

~ ( LayDee_N ) ~ said...

pak long ~ mmg jelita pon. ahaks... prasan tak abih2..

bie~ hehehe... bukan takat golek2 jer.. siap dia ngorat laki kat saloon tu.

Posh~ yer.. yer.. "good" girl sgt la tu... hahahhahaha...

.:: Laydee_N Album ::.

.:: Laydee_N GuestBook ::.