Followers

Auto Backlink

.:: Laydee_N Baby Boo ::.

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Thursday, September 2, 2010


 Entri Perasmian Layout Baru..
huhuhuhu...
Dah ramai sangat yang pakai layout yang dulu tuu...
Tukar pemandangan sekali sekala

Since Last few weeks.. x de update ape2.
Semakin jelas "kemalasan" yang melanda "kehidupan" blog ku ini..
Rasa-rasa nak Terminate jer blog ni..
Tapi sayang plak..
 Nanti time-time boring takleh tido...
 Takde tempat nak bersadu...
 Sini gak tempat aku "melepak"

Harapkan Darl.. tak yah ler...
  hmmmm.. haram jer telinga dier nak dengar rintihan hati ku..
Ecececeh..
Takde makner nyer nak mengadu...
Dok lepak sini lagi best dari buat sakit hati sendiri bercakap dengan orang yang tak nak bercakap..
nggeeee...


Tetiba jer ade gambar... hahahhah...
Sah takde idea nak tulis ape daa..
Ni i kutip kat blog adik i.. 
Mr. sinDareLa
Gambar edit, blusher pipi tebal sebelah.. hahahaha
Tapi takper la.. sure he put a lot of effort to do this.
Haaa.. cakap pasal gambar ni..
Next entri laa i sambung ok?
hehheheh...

Nak buat entri rojak...
i mean gumpul semua aktiviti sepanjang bulan lepas dalam entri ni..
Malangnya... gambar dalam memory card fon semua corrupted.
:( sob... sob..
Tapi takper..
Daa minta tolong kawan formatkan fon n daa beli memory card baru..
huhuhu..
Harap-harap.. boleh la bergambar sakan pasni.

Laydee_N :  Maybe lepas raya.. laydee_n nak delete blog ni. tengok la.. mana yang lebih rajin - antara MENdelete or MENGupdate blog.. hmm.... Lapar. Sahur awal laaa... almost 2am daa ni. 

SELAMAT BERSAHUR SEMUA!!!

1 Secreto D Amore:

diana said...

cantik..
saye suke..

.:: Laydee_N Album ::.

.:: Laydee_N GuestBook ::.